En cas de modificació necessària, es cobrarà el temps empleat, a raó de 22,70 €/hora.
El CD per a el emmagatzematge del fitxer serà aportat pel client, en cas contrari es pagarà un recàrrec de 4,70 €/cd i 6,30 €/dvd.
En tots els treballs que es rebin, és necessari que s’adjuntin les fonts de lletres corresponents a aquests fitxers o, si pot ser portar el document amb el texte traçat. Els arxius es poden rebre en CD, DVD, targetes de memòria, pendrive o correu electrònic.
Tots els treballs realitzats es pagaràn al comptat
.

TINTA PLANA

  • DIN A4 2.400 p.p.p: 5.70 €
  • DIN A3 2.400 p.p.p: 7.60 €
  • Per dm2 (màxim 76 x 63 cm.): 0.80 €

QUATRICOMIA

  • DIN A4 2.400 p.p.p: 7.60 €
  • DIN A3 2.400 p.p.p: 8.50 €
  • Per dm2 (màxim 76 x 63 cm.): 0.92 €

Si té un planell en físic, en paper, i el que necessita és treballar amb ell dins l'ordinador, en un programa com l'autocad, nosaltres li oferim la possibilitat d'entregar-li aquest planell físic en un arxiu vectorial dxf perque vostè pugui modificar-lo.

Demani'ns pressupost sense cap tipus de compromís.

Per la seva empresa o negoci, realitzem diferents tipus de segells en multitud de tamanys i formes. Esculli el que necessiti, doni'ns les dades i en un termini de menys de 5 dies, tindrà el seu segell personalitzat. Demani'ns pressupost.

Per l'empresari o pel particular, imants personalitzats, amb fotos, logos, el que vulgui, impressions en vinil exterior, laminades, i col.locades en imant de qualitat. Per cotxes, neveres,...

Rotula el teu cotxe pels dies feiners i gaudeix dels festius sense rotular !!!

Demani pressupost sense compromís.

 

Tots els preus són sense iva.

Més informació